Aktuelle Forschungsprojekte

Studien

EACS

Early Glycoprotein IIb/IIIa Inhibition in Non-ST-segment Elevation Acute Coronary Syndrome: A Randomized, Placebo-Controlled Trial Evaluating the Clinical Benefits of Early Front-loaded Eptifibatide in the Treatment of Patients with Non-ST-segment Elevation Acute Coronary Syndrome.

Internationale multizentische Studie zur Bewertung der Therapiesicherheit und Therapieffektivität von Eptifibatide bei Patienten mit Non-ST Elevations akuten Koronarsyndromen.

PEPCAD III (lokale medikamentöse Therapie atherosklerotischer Gefäßveränderungen)

Paclitaxel-Eluting PTCA-Balloon in Combination with the CoroflexTM Blue Stent (Coroflex DEBlue system) vs the Sirolimus Coated CypherTM Stent in the Treatment of Advanced Coronary Artery Disease